Bo på the Sparrow

Välkommen till oss

Njut av fransk stämning under hela din vistelse hos oss! Vi lovar en service lika personlig som inredningen i våra rum. Vi erbjuder en rad olika boendeupplevelser - från våra färgstarka, mysiga uniquerum till sobra och representativa juniorsviter mitt i centrala Stockholm. Efter en härlig natts sömn vaknar du till en très bien frukostbuffé i franskt tecken! 

Passa på att reservera ett bord i vår bistro - "en fransk bistro på riktigt", signerad stjärnkocken Mathias Dahlgren. I bistron har vi stort fokus på kvalitativa råvaror efter säsong. Vi har även en vinbar med en vinlista som näst intill aldrig tar slut. Snacks? I vinbaren finns alltid ostron, charkuterier och ost på menyn.

Självklart ingår alltid det här när du bor hos oss

Fransk frukostbuffé

Kostnadsfritt Wi-Fi

Gym

Frukost

Starta din morgon på bästa sätt hos oss! Frukost på the Sparrow är något annat än vanlig hotellfrukost. Här fortsätter de franska influenserna och på buffén finns bland annat nybakade baguetter, croissanter och macarons. Njut av en frukost a la Sparrow!

Boka ditt bord här.

Öppettider
Måndag - söndag: 07.00 - 11.00

Bistro

Vår bistro är så nära Paris du kan komma utan att åka dit - vi serverar okonstlad fransk mat från vår à la carte meny i en avslappnad miljö med mycket personlighet.  

Se vår meny här.

Öppettider
Tisdag - lördag: 18.00 - 23.00

Läs mer

Vinbar

Vi har ett gediget och noga utvalt utbud av franska viner - allt från Alsace till Korsika, från flaska till glas, vad du än söker... Santé!

Se vår vinlista här.

Öppettider
Tisdag - torsdag 17.00 - 23.00
Fredag & lördag 17.00 - 00.00 

Läs mer