The Sparrow Wine Bar & Bistro

Bistro

Mathias Dahlgren och Staffan Naess vision var att skapa en autentisk fransk bistro där råvarorna alltid får stå i centrum och vara av bästa kvalitet. Deras matlagning är okonstlad och genuint fransk, med fokus på högkvalitativa ingredienser och produkter. Här står mat och vin i full fokus, medan inredningen är enkel men lekfull och tempot högt. Precis så som vi anser att en bistro ska vara!
 

Boka bord

Meny
 

Öppettider
Tisdag - lördag: 17.00 - 22.00

Bistro at Le Garden

Under sommaren flyttar vi ut till terrassen, där du kan sitta i en lummig miljö bland citronträd och kryddväxter som tar dig till södra Frankrike. Menyn blir lättare och maten inspirerat från den södra delen – hela vägen från Biarritz till Menton. Rosévinet får en större plats i vårt utbud, från lätt och krispigt till fylligt. Undangömd från stadens puls kan du drömma dig bort och njuta av mat och dryck i vår oas.

Bordsbokningar anpassas efter vädret – vid soligt väder njuter vi av varma kvällar på Le Garden, medan vi vid kyligare temperaturer eller regn flyttar in till vår härliga bistro.

Vinbar

Välkommen till vår franska vinbar med fokus på hela Frankrikes vinutbud. Här kan du njuta av vin i en avslappnad stämning och miljö. Oavsett om du är ute efter ett snabbt törstsläckande glas eller en helkväll med en flaska från vår vinkällare, har vi något för dig. Ostron, ostar och charkuterier står i centrum – bon appétit et santé!

Vinbar par La Rue

Vinbaren öppnar sin uteservering i början av april, perfekt för dig som vill sitta vid gatan och ta in stadens alla intryck. Här kan du njuta av ett glas vin medan du ser stadslivet passera förbi, och låta atmosfären svepa med dig i en unik upplevelse – bara ett stenkast från Stureplan.
 

Boka bord

Vinlista

Öppettider
Tisdag - lördag 16.00 - 23.00

Större sällskap

För större sällskap har vi utformat tre exklusiva menyer som ni kan välja mellan i förväg, för att säkerställa att ni får den bästa upplevelsen anpassad efter era behov. Välj mellan Menu Classique, Menu du Moment eller Le Menu Exclusif. Våra menyer varieras utifrån säsong och vi tar självklart hänsyn till allergier samt erbjuder vegetariska alternativ för de som önskar det.

Mejla gärna er förfrågan till bistro@thesparrow.se för att planera er middag.

Frukost

På morgonen dämpas belysningen i matsalen och vår franska frukostbuffé dukas fram. Buffén består av högkvalitativa råvaror och produkter som ägg royal, bröd och croissanter från vårt eget bageri, Green Rabbit. Självklart finns även husets macarons och madeleinekakor till kaffet. En fransk frukost är mycket mer än bara en croissant och en espresso.
 

Boka bord

Meny


Öppettider
Måndag - söndag: 07.00 - 11.00

Följ oss på Instagram

för att ta del av ALLT om vår mat och dryck! Här ser du exempelvis när vi uppdaterar vinlistan, adderar nyheter på bistrotavlan och anordnar roliga events.

Hitta vår Instagram här.