Rum & sviter på The Sparrow Hotel

Personliga hotellrum i centrala Stockholm

Rum & sviter på The Sparrow Hotel på Östermalm. Bo hos oss när du är i Stockholm! Trivs och sov gott i våra hotellrum med de lyxiga små detaljerna som förhöjer vistelsen.
Ingen är som du. Därför är rummen helt olika. Belles pour les belles.
 Boka ditt favoritrum här.
 

Joséphine

La chambre de Joséphine

Bienvenue till vår största svitupplevelse, präglad av parisisk hemma hos-känsla. Här breder ni ut er på 150 m2 uppdelade på salong och tre sovrum. 

 

 

 

Läs mer
35m2

Junior Svit

Ta plats på 30–40 m2. Minibar, vattenkokare, morgonrock och tofflor gör det enkelt. Saknas något finns vi inom räckhåll.

Läs mer

Deluxe Rum

Lev livet på 25–30 m2 med minibar, vattenkokare, morgonrock och tofflor tillhands. Bred ut dig i den stora dubbelsängen och njut eller titta på din favoritserie i de sköna fåtöljerna.

Läs mer

Superior King Rum

Allt man behöver på 15–20 m2. En stor säng eller två separata. Minibar, vattenkokare, morgonrock och tofflor. C’est super.

Läs mer
Superior twin room

Superior Twin Rum

Allt man behöver på 15–20 m2. En stor säng eller två separata. Minibar, vattenkokare, morgonrock och tofflor. C’est super.

Läs mer
Standard room

Standard Rum

La vie complète runt 15 m2. Sängen, minibaren, vattenkokaren, morgonrocken, tofflorna. Aldrig lagom, alltid perfekt.

Läs mer

Nest Rum

Högst upp i huset har sparven sitt näste, med  tysta och svala rum i ett lite enklare utförande. Intimt på allt mellan 15 och 33 m2. Plats för minibar, vattenkokare, morgonrock och tofflor. Och dig – eller er.

Läs mer

Petit Nest

Ett eget krypin bland de tysta och svala rummen högst upp i huset. På 15 kvm ryms en 120cm bred säng att sträcka ut sig i, en minibar för trivseln, vattenkokare, morgonrock och tofflor. Resten är ambiance.

Läs mer