Vinbar i Stockholm

Ta ett glas i goda vänners lag i vår vinbar

Vinbar
The Sparrow Wine Bar Stockholm
The Sparrow vinbar ligger på Birger Jarlsgatan 26, i anslutning till vår bistro på Östermalm. Här vill vi förmedla den franska genuina känslan av vad Frankrike har att erbjuda. Vi representerar ett brett utbud av olika vinstilar, ett supermoget rödvin eller det mineraldrivna vita eller varför inte det oxidativa till en bit ost. Dyk in på ett snabbt glas vin eller kör en helkväll. Santé!

Tisdag till torsdag 17.00 - 23.00 Fredag och lördag 16.00 - 00.00 

Vill du komma i kontakt med vinbaren? Hör av dig till vår chefssommelier André Seerup.
 

Våra viner

Hos oss finns ett brett utbud av olika vinstilar. Ett supermoget rödvin, mineraldrivet vitt eller varför inte det oxidativa till en bit ost? 

Ta en titt i vinlistan.

 

Vår mat

Något litet och gott till vinet? I vinbaren serveras smårätter och aptitretare, perfekta att avnjuta tillsammans med ditt favoritvin. 

Vinprovning

Är du intresserad av en vinprovning i vår trevliga miljö? Hör av dig till vår chefssommelier André Seerup! andre.seerup@thesparrow.se

Läs mer om våra vinprovningar här!

 

Beaujolais Nouveau 2021

Torsdagen 18 november släpps årets Beaujolais Nouveau-vin - kom förbi och fira med oss! Vi har ett fint urval av Beaujolais på både flaska och glas och dagen till ära kommer Beaujolais Nouveau erbjudas till ett mycket fördelaktigt pris.