Omdömen om The Sparrow Hotel

Läs vad våra gäster tycker om oss

Läs fler omdömen om vårt boutiquehotell i centrala Stockholm
Vi är väldigt stolta över vår personal och service, men lyssnar alltid nyfiket på våra gäster för att bli bättre. Här hittar du några tidigare gästers tankar om oss. 

Lämna gärna ett omdöme om oss på Tripadvisor!

En upplevelse av rang! Fantastisk atmosfär i anrik miljö. Rummet var magiskt, högt i tak, ombonat, fräscht och skönaste lakan! Bemötande och service på topp. Och, en fantastisk innergård där både kvällsdrink och frukost avnjöts. Helt klart mysigaste boutiquehotell i Stockholm!

Jennie B – Tripadvisor

Vi hade en helt fantastisk weekend på Sparrow Hotel! Ljuvligt rum, tillmötesgående och professionell personal samt god frukost. Vi kommer mer än gärna tillbaka igen och rekommenderar det även varmt till andra.

Ina – Tripadvisor

Superfin service, trevligt och glatt bemötande med det lilla extra. Junior sviten var fantastisk med högt i tak och med tre stora fönster med utsikt över Stockholm. Frukosten var utsökt trots bufferestriktioner pga coronakrisen. Hit vill vi komma igen!

Lisa M – Tripadvisor

Mycket trevligt hotell med fina och lyxiga rum. Personalen var väldigt uppmärksamma och tillmötesgående, verkligen superproffsiga. Suverän frukost! Verkligen bra! Hotellet ligger mycket centralt. Verkligen, Topp topp! 

Linnea & Peter – Tripadvisor